Strój Anakina z E3

Darth Vader, Dooku, Darth Maul, Imperator
http://forum.501stsithlords.com/
Falcon
Polish Garrison GML / Eagle Base
Posty: 4857
Rejestracja: 27 kwie 2005, 10:05
Lokalizacja: Warszawa /Wołomin
TKID: 8484
Kontaktowanie:

Postautor: Falcon » 15 lis 2005, 18:05

TK-1410 pisze:Tak czy inaczej chce napisac, ze stroj Darth Vadera z ROTS bez zbroi jest akceptowany w stukturach 501, pod warunkiem, ze osoba poza profesjonalmyn strojem ma:
- soczewki
- protetyczna blizne
[...]


chyba jeszcze nie odespałem cc wstraczająco, bo zastanawiałem sie po co (i co to jest) "protetyczna bielizna" :lol: :shock:
2009: x 24Obrazek x 1 2010: x 24Obrazek x 3

Awatar użytkownika
TK-1410
Posty: 1170
Rejestracja: 21 paź 2004, 0:15
Lokalizacja: Gdynia, Poland
Kontaktowanie:

Postautor: TK-1410 » 15 lis 2005, 22:56

Falcon pisze: zastanawiałem sie po co (i co to jest) "protetyczna bielizna" :lol: :shock:


Sam nie wiem co to moze byc :)

Natomiast protetyczna blizna to taka, ktora nie jest tylko po prostu nalozona na skore, lecz jest w niej zaglebienie we fragmencie, przez ktory przechodzi.

Falcon
Polish Garrison GML / Eagle Base
Posty: 4857
Rejestracja: 27 kwie 2005, 10:05
Lokalizacja: Warszawa /Wołomin
TKID: 8484
Kontaktowanie:

Postautor: Falcon » 15 lis 2005, 23:27

No to są 2 wyjścia
- znależć dobrego chrakteryzatora
- wyjść w nocy na Pragę ;)
2009: x 24Obrazek x 1 2010: x 24Obrazek x 3

Awatar użytkownika
TK-1410
Posty: 1170
Rejestracja: 21 paź 2004, 0:15
Lokalizacja: Gdynia, Poland
Kontaktowanie:

Postautor: TK-1410 » 16 lis 2005, 1:03

Falcon pisze:No to są 2 wyjścia
- znależć dobrego chrakteryzatora


Tudziez samemu sie takim stac :). Na pewno to nie jest trudne, chodzi w glownej mierze tutaj o to, aby nie zrobic sobie na policzku po prostu kreski za pomoca markera, right? ;)

Awatar użytkownika
JORUUS
Posty: 668
Rejestracja: 23 paź 2005, 21:17
Kontaktowanie:

Postautor: JORUUS » 16 lis 2005, 2:07

Falcon pisze:... wyjść w nocy na Pragę ;)


No tylko najgorzej jak nie to oko Ci zmontują :D.
Obrazek

My life frozen at zero!

Awatar użytkownika
ShVagYeR
Eagle Base
Posty: 2229
Rejestracja: 15 lis 2005, 2:23
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Postautor: ShVagYeR » 16 lis 2005, 2:48

Albo oprócz oka porobią otwarte złamania obu rąk, no ale wtedy można robić za Grievousa. ;) To na pewno byłby unikat w 501st! :D
Obrazek

Rebel Legion member 2007-2012, 2014-
Eagle Outpost co-founder

Awatar użytkownika
YangObi
Polish Garrison XO / Pomerania Squad Leader / Eagle Base
Posty: 5040
Rejestracja: 07 kwie 2006, 19:21
Lokalizacja: Gdańsk
TKID: 7061
Kontaktowanie:

Postautor: YangObi » 19 cze 2006, 22:25

Wie ktoś może gdzie można dostać profesjonalnie wykonaną rękawice, czy lepiej samemu zklecić coś ?
501st Legion - Member since September 2006
Rebel Legion - Member since June 2008

Obrazek

Awatar użytkownika
TK-1410
Posty: 1170
Rejestracja: 21 paź 2004, 0:15
Lokalizacja: Gdynia, Poland
Kontaktowanie:

Postautor: TK-1410 » 20 cze 2006, 4:00

YangObi pisze:Wie ktoś może gdzie można dostać profesjonalnie wykonaną rękawice, czy lepiej samemu zklecić coś ?


Polecam ebay, chyba lepszych rękawic nie znajdziesz nigdzie.

Herbu
Posty: 70
Rejestracja: 17 kwie 2005, 23:02
Lokalizacja: Coruscant
Kontaktowanie:

Postautor: Herbu » 20 cze 2006, 17:15

TK-1410 pisze:
YangObi pisze:Wie ktoś może gdzie można dostać profesjonalnie wykonaną rękawice, czy lepiej samemu zklecić coś ?


Polecam ebay, chyba lepszych rękawic nie znajdziesz nigdzie.


zgadza się. ebay to najlepsze miejsce :) najczęściej stosowanym zabiegiem jest kupno rękawicy Rubies i jej "tuning".
i choć jest ona honorowana przez bossów 501st, to stanowczo trzeba ją dopracować.

osobiście polecam to miejsce
http://stores.ebay.com/MIYATOYS

sklep jest z Hong Kongu. razem z przesyłką to koszt około 21$ i rękawica w ciągu 7 dni trafia na naszą dłoń ;)

mtfbwy

Awatar użytkownika
Nero
Eagle Base
Posty: 1939
Rejestracja: 19 sty 2009, 8:36
Lokalizacja: Ząbki

Postautor: Nero » 19 sty 2009, 19:32

A ja mam pytanko odnośnie miecza. Musi być koniecznie z ep III czy może być z IV?

Awatar użytkownika
Darth Cinold
Posty: 269
Rejestracja: 16 lip 2006, 22:37
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Kontaktowanie:

Postautor: Darth Cinold » 19 sty 2009, 20:32

Mi sie zdaje że Anakina tam nie było :P
Obrazek

TUSKEN UPGRADE

Awatar użytkownika
Sizar
Polish Garrison / Eagle Base
Posty: 3557
Rejestracja: 20 gru 2006, 23:35
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Kontaktowanie:

Postautor: Sizar » 19 sty 2009, 20:38

Musi być miecz Luke'a z IV epizodu sie odrobinę różni ( mimo ze nie powinien) Przy wyłączniku ma taki metalowy "spust" ktorego nie ma wersja miecza z III Epizodu.
SL 6426 Cezary "Sizar" Żołyński
501st Legion Polish Garrison



Suszymy ząbki Panowie :)

Awatar użytkownika
Darth Cinold
Posty: 269
Rejestracja: 16 lip 2006, 22:37
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Kontaktowanie:

Postautor: Darth Cinold » 19 sty 2009, 20:43

A to o to chodziło :D
Obrazek

TUSKEN UPGRADE

Awatar użytkownika
Nero
Eagle Base
Posty: 1939
Rejestracja: 19 sty 2009, 8:36
Lokalizacja: Ząbki

Postautor: Nero » 19 sty 2009, 21:02

Hehe, no cóż, za pochopne decyzje się płaci :D

Awatar użytkownika
Sizar
Polish Garrison / Eagle Base
Posty: 3557
Rejestracja: 20 gru 2006, 23:35
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Kontaktowanie:

Postautor: Sizar » 20 sty 2009, 8:46

ale z miecza Luka mozna się pokusic o zrobienie miecza Anakina , trzeba wlaśnie pozbyc sie tego spustu i wymienic jeszcze jedna częśc ktora można kupic na ebay-u.

http://shop.ebay.com/merchant/tfx_studi ... omZQQ_mdoZ

Nowy miecz lub przeróbka, wybor nalezy do ciebie :lol:
SL 6426 Cezary "Sizar" Żołyński
501st Legion Polish Garrison



Suszymy ząbki Panowie :)


Wróć do „Sith Lords”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość