Aj, aj, Sir !!!TD-1408 pisze:(...)jednak chcemy stworzyć prawdziwą drużynę, i staramy się nie dopuszczać do sytuacji gdzie było by 7miu dowódców drużyn i 1den szeregowy![]()
Kiedyś się było tym moderatorem:) Pozwolę sobie na taką dygresję, całkowicie ad hoc. Czy zauważyliście, że niezależnie od tematyki forum, czy to o kinie domowym, samochodach czy rasowych wiewiórkach często świeżak witany jest tymi samymi słowami: "Za tyle to nic nie kupisz, dozbieraj więcej a w ogóle to użyj opcji szukaj" (która najczęściej nie działa)Fault_Fett pisze:ale i tak szacun za, hm, "ogarnięcie", że ta się wyrażę i zaznajomienie się z kwestiami pozaforumowymi przed napisaniem na forum
Zadanie odrobiłem, wiem że szczególnie z egzotycznymi. Szacun. (nie wiedziałem tylko że ustępujący... oh dear, oh dear...)Fault_Fett pisze:Otóż, z uwagi na fakt, iż nasz ustępujący obecnie stanowiska (aczkolwiek nie jest to do końca powiedziane ) CO aktywnie działa na rzecz schroniska w Lublinie
Tak jak pisałem, nie wcześniej niż za 16 miesięcySID pisze:
Co do plecaków to są przygotowane nasze na poziomie jakości 95% tych z filmu ,Lewis też się przygotowuje ale będzie z górnej półki ,kiedy zamierzasz kompletować albo do kiedy ?
Cóż, zatem poszwendam się tutaj, poczytam, popiszę, a roczek minie jak z bicza strzelił (im człowiek starszy, tym czas szybciej zaiwania