Będzie to kostium żółto-niebieski, znany z grafik Shadows of the Empire Trading Cards „Hildebrandt Star Wars Art“.
Informacje dotyczące samej Guri i procesu tworzenia kostiumu możecie znaleźć na TEJ stronie.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o wyslanie ich tutaj na forum, to nie ma sprawy, ale te, od ktorych bedzie zalezec czy staniesz sie czlonkiem 501, beda musialy byc profesjonalne, gdyz co by nie mowic, bedziesz pierwsza Guri, ubiegajaca sie o czlonkostwo w Legionieceta pisze:ale do PO mam nadzieje uda mi się wysłać wcześniej nieprofesjonalne
aa danke dankeFault_Fett pisze:To teraz ja wtrącę swoje trzy imperialne kredyty: ogólnie strój wzbudza GR8 rispekt - jest po prostu niesamowity i genialny (i bardzo kobiecy) - i - nawiązując do dywagacji konwentowych na temat funkcji bielizny w ramach stroju - mam na ten temat własną teorię - acz jej słuszność niech pozostanie słodką tajemnicą i kwestią 'między nami, kobietami'
Duży szacunek, pani replikantko Ceto!Nikt nie jest w stanie przebić Twojego kostiumu! Jesteś WIELKA!