Ale na szczęście prace ruszyły do przodu, i zbroja do końca tygodnia powinna być na finiszu. Zostanie się do złożenia tylko Hełm, i brudzing i wyrównanie wszystkich krawedzi
Kilka nowych fot:
Ale co z tego, skoro nigdy nie stworzę pełnej drużynyTI-1415 pisze:No gites majones , rośnie w siłe ta nasza ekipa sandów![]()
Nie narzekaj, co ja mam powiedzieć? Mieszkam na trójmiejskiej pustyniTI-1415 pisze:ps: Szkoda tylko że nikt nie chce zasilić 181st
Niby dlaczego ? Chodzi ci o to ze każdy chce być dowódca drużyny a brakuje sierżantów i szeregowych ?TD-1408 pisze: Ale co z tego, skoro nigdy nie stworzę pełnej drużyny![]()
Uważam, ze to fajny pomysł. Ja mogę się dostosować i zrezygnować z pomarańczowego naramiennika .TD-1408 pisze:Genau richtig
1x dowódca
2x sierżant
5x kapral/szeregowy.
Ale nikomu też nie mogę narzucać jaki stopień ma sobie wybrać
Skoro udało sie namówić kilka osob na zrobienie kostiumu Tuskenów ( i jeszcze wioska), to myslę że powinniscie 'powalczyć" aby stworzyc "druzynę". To zawsze fajnie się prezentyje.Wotan pisze:Uważam, ze to fajny pomysł. Ja mogę się dostosować i zrezygnować z pomarańczowego naramiennika .TD-1408 pisze:Genau richtig
1x dowódca
2x sierżant
5x kapral/szeregowy.
Ale nikomu też nie mogę narzucać jaki stopień ma sobie wybrać